Kortet för dagen, fredag v.38

http://framtidsvision.com

Boka en privat sittning eller ge bort ett presentkort, du hittar alla aktuella länkar längst ned på sidan.

Världen
Vilket underbart kort och fantastiska energier som kommer till oss nu inför helgen. Vad du än tänker ta dig för så har du nu alla möjligheter att lyckas med det. När världen visar sig så står hela universum bakom dig och backar upp dig i dina beslut. Man kan säga att framgången är din!

Men du måste dock göra det grundläggande jobbet själv. Om du tittar på kortet så ser du ett nyckelhål. Det är bara du som har nyckeln till din framtid som väntar där bakom. Så om du bara fattar ett beslut och bestämmer dig för hur och vad du ska göra i något sammanhang så kommer du att låsa upp en ny väg.

Denna väg är den rätta, du kommer att få allt stöd från universum som du behöver. Just nu befinner du dig bara några steg från den portal som tar dig vidare i ditt liv. Du är nu klar med en era i ditt liv och är beredd att gå vidare in i nästa. Så vad väntar du på, har du inte satt fart ännu så är det dags nu. Stora förändringar och möjligheter väntar på dig längre fram. Du kan se fram emot ett spännande veckoslut.

AKTUELLA LÄNKAR:
Visdomskort v.38
Månadsläggning för september

Besök hemsida/boka privat sittning:
Hemsida
Bokadirekt

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Kontakt:
madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *