Kortet för dagen, måndag v.39

http://framtidsvision.com

Boka en privat sittning, jag finns även på distans, eller ge bort ett presentkort. Du kan alltid dela upp din betalning med Klarna, om du vill.

Tio av Bägare
Idag ser familjen ut att stå i centrum. Det kan vara en särskild tilldragelse just idag eller i dagarna runt omkring. Det kan handla om ett firande av något slag, eller kanske en tillökning av en nya familjemedlem, gäller både dem på två och fyra ben.

Det kan också vara så att någon som du inte har sett på ett tag kommer på besök just idag, eller att du springer på en gammal bekant som du inte har pratat med på länge.

Kortet bär med sig en kärleksfull energi som är sammankopplad med familj på något vis. Kom ihåg att ordet familj kan knyta an till fler än dem som man har blodsband till. Till familjen hör alla som du har en familjär känsla till.

Om du inte kopplar samman dagens kort med en levande själ, så kan du under dagen få en hälsning från den andra sidan. Någon som har haft betydelse för dig i sitt levande liv kan komma igenom med en hälsning. Var vaksam på tecken, tankar eller känslor under dagen. Ibland är en hälsning lätt som en smekning över kinden.

AKTUELLA LÄNKAR:
Visdomskort v.39
Månadsläggning för september

Besök hemsida/boka privat sittning:
Hemsida
Bokadirekt

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Kontakt:
madeleine@framtidsvision.com

Delta i diskussionen

2 kommentarer

  1. Jag har har lagt märke till olika slags figurer på molnen i helgen . Är det någon på andra sidan som är med mig.

    1. Tecken kan komma till oss på olika sätt. Om du kände att molnen tilltalade dig så var det säkert en hälsning till dig från någon saknad ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *