Kortet för dagen, tisdag v.39

http://framtidsvision.com

Boka en privat sittning, jag finns även på distans, eller ge bort ett presentkort. Du kan alltid dela upp din betalning med Klarna, om du vill.

Fem av Svärd
Idag kan vara en dag då du behöver samla dina tankar. Ett splittrat fokus löser inga problem, utan leder bara till en känsla av misslyckande och stress.

Har du kanske mycket att stå i just idag, det kanske dyker upp oväntade dilemman eller uppgifter som kräver ditt engagemang. Ibland tar vi lätt på oss för mycket och så står man där bland alla måsten, bör, och ska och hinner inte med sig själv.

Då är det viktigt att komma ihåg att den viktigaste människan i ditt liv är du själv. Om du inte sätter dig själv främst och återhämtar dina krafter så kommer du i slutänden att duka under av all stress.

Så försök nu att ta itu med en sak i taget, kanske ska du göra en prioriteringslista och bocka av en sak i taget, så blir det lättare för dig att ha koll på alla delar. Det gör också att du minskar stressen och du ser att saker och ting går framåt.

Var rädd om dig idag och försök att samla din tankar så de blir lika knivskarpa som svärdet mannen på bilden håller i. Risken är annars att du istället upplever känslan som kvinnan i det nedre högra hörnet symboliserar.

AKTUELLA LÄNKAR:
Visdomskort v.39
Månadsläggning för september

Besök hemsida/boka privat sittning:
Hemsida
Bokadirekt

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Kontakt:
madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *