Kortet för dagen, torsdag v.39

http://framtidsvision.com

Boka en privat sittning, jag finns även på distans, eller ge bort ett presentkort. Du kan alltid dela upp din betalning med Klarna, om du vill.

Eremiten
Idag är en dag för eftertänksamhet. Ibland snurrar världen på lite för fort och då är det viktigt att du försöker landa i dig själv en stund. Försök att hitta tid för dig själv, gör något som du tycker om, umgås med dig själv en stund, kanske ta en promenad i en skog eller i en park. Idag är en dag för stillsamma aktiviteter, där du behöver jobba mer med ditt inre än ditt yttre.

Istället för att söka alla svar utåt, behöver du nu reflektera inåt och försöka finna dina svar där. Din själsliga insida avspeglar sig i den omvärld du lever i. Om du lyckas stilla ditt sinne och leva i ett kärleksfullt och tryggt inre så kommer du genom din utstrålning även att skapa det till ditt yttre. En rik insida skapar även rikedom på utsidan, men om du upplever kaos och inre fattigdom skapar du även det på din utsida.

Så ta en stund för dig själv, kanske tända ett ljus, andas lugnt, släpp ner dina axlar och slappna av. Känn inåt och försök att finna den inre stillheten och harmonin. När du når din inre stillhet så kan du fråga dina andliga vägledare om råd, lyssna inåt, de svarar alltid.

AKTUELLA LÄNKAR:
Visdomskort v.39
Månadsläggning för september

Besök hemsida/boka privat sittning:
Hemsida
Bokadirekt

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Kontakt:
madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *