Kortet för dagen, fredag v.39

http://framtidsvision.com

Boka en privat sittning, jag finns även på distans, eller ge bort ett presentkort. Du kan alltid dela upp din betalning med Klarna, om du vill.

Sex av Luft
Idag eller under helgen kan du befinna dig på resande fot. Det kan vara både en dagstur eller en lite längre resa. Det kan också vara så att du får besök av någon som reser till dig, eller att du planerar för en resa som ska ske i längre fram.

Nu finns möjlighet att upptäcka nya platser, insupa ny kunskaper och nya perspektiv, det kan handla om både yttre och inre perspektiv. Men kortet kan även handla om att du drömmer dig bort till en plats som du önskar att besöka.

Om det inte är en fysisk resa det handlar om kan kortet även symbolisera din inre livsresa. Du kan nu vara på väg in i en övergång i ditt liv, du håller på att utvecklas och nya möjligheter är på väg till dig.

Kortet medför hur som helst att positiva förväntningar är i antågande. Trevlig helg!

AKTUELLA LÄNKAR:
Visdomskort v.39
Månadsläggning för september

Besök hemsida/boka privat sittning:
Hemsida
Bokadirekt

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Kontakt:
madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *