Kortet för dagen, onsdag v.43

http://framtidsvision.com

Du har väl inte missat min web-tarotkurs Lär dig spå i tarot som startar den 1/11, just nu till ett kraftigt rabatterat pris på hela 65%. Är du intresserad kan du läsa mer här: TAROTKURS

Knekten av Svärd
Idag vet du vad du vill och vad du kan. Du känner dig tvärsäker och viker inte undan för något. Du är kvick i dina tankar och nu ska allt ske med fart.

Vart är du på väg? Varför så bråttom? Du kan tjäna på att inte följa dina impulser på en gång idag, utan fundera en gång till. Risken är annars att du gör något överilat som du senare ångrar.

Du känner dig ung och vital i din tanke. Precis som den unge herrn på kortet höjer sitt svärd och sätter fart framåt, så kan du idag känna att inget kan stoppa dig, och så är det kanske. Men den här unga energin som idag sveper över dig är också lite impulsiv och naiv, och den kan inte alltid se vad konsekvenserna av en handling blir.

Så budskapet idag är att använda din vitala kraft, energi och idérikedom på ett klokt och moget sätt. Tänk igenom varje ny tanke en extra gång så blir du ostoppbar och kan nå längre.

Kortet kan även visa på snabba kast och tvära förändringar idag som gör att du får planera om eller tänka om i något sammanhang.

LÄNKAR:
Visdomskort v.43
Månadsläggning för oktober

Besök hemsida/boka privat sittning:
Hemsida
Bokadirekt

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Kontakt:
madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *