Kortet för dagen, måndag v.44

http://framtidsvision.com

SISTA CHANSEN ATT ANMÄLA DIG TILL HÖSTENS TARTOTKURS Lär dig spå i tarot” startar den 1/11.
Om du är intresserad kan du läsa mer här: TAROTKURS

Nu finns månadsläggningen för november ute, du hittar alla aktuella länkar längst ned på sidan.

Lyckans hjul
Idag ler lyckan mot dig, saker och ting kan få fart och rörelse och det går åt helt rätt håll. Kortet står för framgång och visar på att du nu kan kliva ur en tid och in i en annan.

Det här är ett ödeskort, så var beredd på att det oväntade kan hända, men det kommer att ge dig en knuff i rätt riktning. Om du har ett planerat möte under dagen så kan du uppleva att det blir till din fördel, idag kan lyckan verkligen le mot dig, avsett var du befinner dig i livet just idag.

Kortet är ett positivt kort, för det som ödet för med sig är en styrka och kraft inför framtiden. Lyckans hjul visar att du har gjort klart en livscykel i ditt liv och nu är redo för nästa. Du ska nu göra ett avslut för att komma vidare. Kortet visar att förändringar inom något område är nära förestående.

Lita till att lyckans hjul för dig dit du ska vara. Ibland är förändringar meningen att ske, annars sker ingen utveckling. Tag emot de förändringar som sker i ditt liv och släpp eventuell rädsla och oro. Du har lyckan med dig.

LÄNKAR:
Visdomskort v.44
Månadsläggning för november

Besök hemsida/boka privat sittning:
Hemsida
Bokadirekt

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Kontakt:
madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *