Kortet för dagen, fredag v.47

http://framtidsvision.com

Julklappstips: Köp ett presentkort hos Framtidsvision, du kan betala direkt eller dela upp din betalning med Klarna. KLICKA HÄR!

Tio av Luft
Är det dags att frigöra dig från dina egna tankeprocesser? Låt inte tankarna tynga ner dig genom att du fastnar i tankeloopar utan svar. Låt istället tankarna släppas fria, likt symboliken på bilden, låt dem sväva fritt, som fjäderlätta dun.

Gör inte en höna av varje fjäder, utan plocka istället din mentala hönas fjädrar, en efter en och låt fjädrarna blås iväg med vinden.

Vad är det för tankar som du mal och mal, utan att komma till ett svar. Kan du släppa dem med vinden? Eller måste du hitta en lösning? Då kan det vara dags att försöka se utanför boxen, hitta nya infallsvinklar och prova något som du inte har testat förut. Gamla lösningar verkar ju trots allt inte fungera, för då hade du redan löst allt som du funderar över för länge sedan.

Kortet säger att nu är det dags att frigöra sig från gamla tankemönster för att låta nya möjligheter ta plats i livet. Frigör dig från gamla livsmönster som inte längre tjänar sitt syfte och öppna upp för något nytt. Dags att respondera med nya metoder på de utmaningar som du möter i livet. Frigör dig från det som varit och dina mentala blockeringar för att kunna gå vidare med större lätthet och klarsyn i dina tankar.

LÄNKAR:
Veckoläggning v.47
Månadsläggning för november

Besök hemsida/boka privat sittning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Kontakt:
madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *