Kortet för dagen, måndag v.48

http://framtidsvision.com

Julklappstips: Köp ett presentkort hos Framtidsvision, du kan betala direkt eller dela upp din betalning med Klarna. KLICKA HÄR!

Nu finns månadläggningen för december månad ute, du hittar aktuella länkar längts ned på sidan.

Två av Eld
Du ser ut att stå inför ett beslut eller ett vägval. Har du kommit till vägens ände i något sammanhang och behöver komma på en lösning hur du ska gå vidare, eller står du inför olika alternativ i något sammanhang?

Du kanske funderar på om du ska gå vidare eller stå kvar? Då är alternativet att gå vidare, ingen utveckling sker så länge du stannar kvar på samma ställe. Du kanske behöver lite nya utmaningar i livet för att få ny inspiration, vilket i sin tur kan väcka upp den inre glöd som kanske har falnat en smula.

Du kan den senaste tiden kanske känt att du tappat ditt fokus. Du vet inte riktigt vart du ska eller vad du väntar på. Lite som att du står och stampar och inget händer.

Det kan också vara så att du är i behov av en paus, du har kämpat tillräckligt och nu behöver du släppa kontrollen och låta universum göra sitt. Du behöver ha tillit till att saker och ting sker i den takt som är meningen. Försök inte forcera processen utan luta dig nu lite tillbaka och vänta på ett tecken för att gå vidare.

Likt personen på bilden som har en lykta tänd framför sig så kommer också din väg att lysas upp. Du behöver bara en gnutta tålamod och tillit så kommer saker och ting att lösa sig för dig. Din passion kommer att attrahera den perfekta situationen för just dig vid precis rätt tidpunkt. Och då är det dags att ta nästa steg och inte stå kvar i det som varit.

LÄNKAR:
Veckoläggning för v.48
Månadsläggning för december

Besök hemsida/boka privat sittning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Kontakt:
madeleine@framtidsvision.com

Delta i diskussionen

2 kommentarer

  1. åh så bra stämde precis jag är så villrådig just hur sdka jag göra gör jag något så känns som någon säger stopp så händer någor jag måste vänta igen varför någon stoppar mig så hu r gör jag fantastiskt bra sagt tack för det

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *