Kortet för dagen, fredag v.4

http://framtidsvision.com

Sista dagen att anmäla sig till min tarotkurs är fredag 27/1 ”Lär dig spå i tarot”
NYTT hos mig ”Kropp & Hälsa”
Du hittar fler aktuella länkar längst ned på sidan.

Måttfullheten
Vad är det som kräver ditt tålamod just nu? Är det någon process som du vill påskynda? Universum vill med det här kortet säga till dig att just nu är det inte läge att skynda. Var sak har sin tid och det som ska ske kommer att göra det när tiden är mogen.

När vi försöker påverka något att gå snabbare än vad som är möjligt så leder det till en inre stress och press som fyller oss med negativ energi, vilket blir motsatsen till vad vi vill uppnå.

Så dagens råd till dig är att helt enkel låta universum ha sin tid i det sammanhang som du önskade gick lite snabbare. Försök att släppa din inre stress eller frustration och lita på att allt blir till det bästa när det är dags. Om du redan har gjort allt i din makt så kan du inte påverka mer just nu.

Det kan även vara så att du behöver vara lite behärskad eller måttfull i något sammanhang. Det kan t ex vara något som du vill köpa som kostar en slant, men behöver du verkligen köpa det just nu? Du kanske ska vara lite tålmodig och måttfull och vänta med ett visst inköp. Eller du kanske ska vara lite måttfull i ett visst möte, akta så du inte trampar någon på tårna. Var även försiktig med beslut som görs av impulsiva infall idag. Vänta och tänk över dem en gång till.

LÄNKAR:
Veckoläggning för v.4
Månadsläggning för januari

Tarotkurs: Lär dig spå i tarot Sista anmälningsdag fredag 27/1

Nytt: Kropp och Hälsa

Besök hemsida/boka privat sittning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *