Kortet för dagen, måndag v.5

http://framtidsvision.com

Nu finns månadsläggningen för februari ute, du hittar den och fler aktuella länkar längst ned på sidan.

Palatset av Bägare
Vad säger dina drömmar? Lyssna på dem, lyssna inåt, nya insikter och budskap kommer till dig. Sanningen finns på insidan.

Nu är tid att njuta och må bra. Undvik alla stressiga situationer så gott du kan, lugnet behöver infinna sig. Gör sånt som skänker dig glädje, ro och inre tillfredsställelse. Sök inåt, inte utåt. Njut av att bara vara i stunden.

Spännande och mystiska processer pågår nu i ditt undermedvetna, endast tystnaden och lugn i sinnet kan göra dig medveten om dem och förmedla ny visdom och kunskap till dig.

Om du har svårt att komma till ro i ditt dagliga liv så kommer ditt undermedvetna försöka nå dig när du sover, lyssna därför nu extra noga till dina drömmar.

Kortet kan även visa på en romans eller kärleksförbindelse som får dig att sväva på moln just nu, eller också lever du just nu i din drömtillvaro och känner dig allmänt nöjd med livet.

LÄNKAR:
Veckoläggning för v.5
Månadsläggning för februari

Nytt: Kropp och Hälsa

Besök hemsida/boka privat sittning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. Ett varmt tack för budskapet drömmen i natt var så konstig så jag har bara sovit 1½ timme för så fort jag blundat och precis skall somna då kommer samma dröm tillbaka. Jag hoppas att personen i drömmen lever så han inte tog ett avsked av mig i drömmen, konstigt var det. Jag önskar dig en bra dag och var rädd om dig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *