Kortet för dagen, måndag v.6

http://framtidsvision.com

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning v.6
Månadsläggning för februari

Nytt: Kropp och Hälsa

Besök hemsida/boka privat sittning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Livets träd
Här står du nu, i mitten av livet. Du är en av byggstenarna i hela världens livsnät, och världen skulle inte vara densamma utan dig. Du har en viktig uppgift att fylla i ditt och många andras liv, du är av betydelse för många.

Kortet visar hur allt hänger samman och att du är en del av den stora väven. Alla beslut som du fattar kommer också att påverka övriga människor i världen. De som är dig närmast kommer självklart att påverkas mest.

Anledningen till att du står där du står just nu är tack vare eller på grund utav dina tidigare beslut och handlingar. Vägen kan många gånger vara krokig, men vi måste alla ta ett steg i taget för att komma framåt till nästa steg. Det går inte att hoppa över en massa steg och tro att livet går att snabbspola.

Föreställ dig att du kastar en sten i vattnet, då blidas ringar på vattenytan som sprids åt alla håll. Först är vågorna högre i ringarna, sen avtar höjden ju längre ut ringarna sprids, precis så fungerar livet. Alla dina handlingar och beslut påverkar fler än dig själv, ibland medvetet, ibland omedvetet, men det sker hela tiden. Det påverkar även din närmaste framtid, men även din framtid för resten av livet.

Nu är du inne i en tid för eftertänksamhet, gör nu kloka beslut som är gynnsamma för både dig och de som finns i ditt livsnät. När du mår bra så mår fler människor bra. Kloka val och handlingar gör att du gynnar både dig och andra.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *