Kortet för dagen, tisdag v.20

http://framtidsvision.com

JAG SÖKER NU PARTNERS INOM SKÖNHET OCH HÄLSA!
Du som är intresserad av en extrainkomst för lite guldkant på tillvaron, klicka HÄR för mer information.

Rättvisan
Idag kan du behöva väga dina beslut på guldvåg. Det är inte läge att göra något förhastat som du senare kommer att få ångra. Gå på din inre känsla för vad som känns som det rätta så kommer allt att bli till ditt bästa.

Personen på bilden har inga ögon, det kan symbolisera att du kan vara förblindad i en viss situation. Försök att lyfta din blick för att hitta nya lösningar, du kanske behöver ta hjälp eller råd från någon annan. Du kan också behöva ta reda på mer information innan du fattar ett beslut.

Men när det här kortet visar sig så kan det också betyda att det idag finns en kontakt med någon myndighet som t ex rättsväsende, bank eller sjukvård. Det kan vara information som kommer till dig som du har väntat på eller också är det en kontakt som sker spontant idag.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Mail: madeleine@framtidsvision.com

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.20
Månadsläggning för maj

Balanstest – hälsa
Mage och hälsa

Sommarerbjudande just nu:
”Hur blir din sommar 2023” – Personlig tarotläggning över din sommar.
Sommarrea tarotkurs ”Lär dig spå i tarot”
Klicka här för att komma till SOMMARERBJUDANDE

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *