Kortet för dagen, onsdag v.20

http://framtidsvision.com

JAG SÖKER NU PARTNERS INOM SKÖNHET OCH HÄLSA!
Du som är intresserad av en extrainkomst för lite guldkant på tillvaron, klicka HÄR för mer information.

Ess av Svärd
Svärdet symboliserar tanken och det mentala. Idag kan du bli extra klartänkt och få nya idéer. Det är som att allt är så mycket tydligare idag, du får rätsida och förklaring på både det ena och det andra.

Saker som du kanske funderat över under en tid ser ut att få sin lösning och allt känns så mycket lättar i sinnet. Svärdet är knivskarpt och esset står för något nytt, du kan känna dig otroligt fokuserad idag. En bra dag om du ska ägna dig åt något som kräver din koncentration, t ex studier eller lusläsning av det finstilta i ett avtal.

Du kan idag känna dig extra lätt i sinnet och få insikter som du inte tidigare haft. Du kanske bara plötsligt vet hur du ska lösa en viss situation eller hur du ska gå vidare i ditt liv. En bra dag för att starta upp något nytt, eller lägga upp en plan för det.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Mail: madeleine@framtidsvision.com

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.20
Månadsläggning för maj

Balanstest – hälsa
Mage och hälsa

Sommarerbjudande just nu:
”Hur blir din sommar 2023” – Personlig tarotläggning över din sommar.
Sommarrea tarotkurs ”Lär dig spå i tarot”
Klicka här för att komma till SOMMARERBJUDANDE

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *