Kortet för dagen, onsdag v.30

http://framtidsvision.com

Knekten av Mynt
Veckan fortsätter med framåtanda och målmedvetenhet. Idag handlar det om det praktiska och materiella. Vad vill du ha, vad vill du uppnå? Här kan det handla om både kortsiktiga och långsiktiga investeringar och mål. Om du planerar för framtiden så kan ditt fokus idag växa till något riktigt stort i det långa loppet.

Har du tidigare varit osäker på åt vilket håll du ska vrida eller vända dig? Då ser det ut som att svaret kommer idag, en ny kompassriktning ser ut att kunna dyka upp idag.

Det här kortet för med sig en lite busig och ungdomlig energi som är redo för nya äventyr. Så packa din kappsäck och sätt ditt fokus, det är dags för nya livsäventyr.

Kortet kan även visa på att pengar är på ingång, kanske kommer en extra slant till dig idag, eller så kanske du gör ett fynd och lyckas spara pengar genom att hitta det du söker till ett extra förmånligt pris.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Mail: madeleine@framtidsvision.com

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.30
Månadsläggning för juli månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Kropp och hälsa:
Somriga produkter för hela familjen

Boosta kroppen med extra sommarfeeling:
Skönhet och hälsa

Balanstest – hälsa
Mage och hälsa

Delta i diskussionen

2 kommentarer

  1. God morgon Madeleine kortet hade rätt gällande pengar det kom en summa i natt. Jag önskar dig och dina nära och kära en ra dag och var rädda om varandra. Kram.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *