Kortet för dagen, torsdag v.30

http://framtidsvision.com

Översteprästen
Idag är det tid att fokusera inåt. Alla dina svar finns i ditt undermedvetna. Nu är tiden inne för att verkligen känna inåt och lita till din intuition, energierna är nu starkare än annars för det okända och undermedvetna.

Du ska lyssna noga på dig själv, din kropp, din själ och ditt sinne. Vad behöver du just nu för att må bra? Vad behöver du för att komma vidare inom något område? Ställ alla dina frågor inåt och lyssna noga på din intuition.

Det här är ett högandligt kort som pratar om högre kunskap och lärande, ett andligt lärande. Energierna omkring oss är just nu mycket energihöjande och vi är alla på väg in i en ny tidsålder med högre frekvenser, därför är det extra viktigt att lyssna inåt och följa energiflödet.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Mail: madeleine@framtidsvision.com

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.30
Månadsläggning för juli månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Kropp och hälsa:
Somriga produkter för hela familjen

Boosta kroppen med extra sommarfeeling:
Skönhet och hälsa

Balanstest – hälsa
Mage och hälsa

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *