Kortet för dagen, torsdag v.33

http://framtidsvision.com

Boka en egen tid, du hittar alla lediga tider via länken: Bokadirekt

Tio av Svärd
Idag kan du behöva se upp, någon ser ut att antingen gå bakom din rygg eller helt enkelt svika dig och ditt förtroende på något vis. Det kan var så att någon avslöjar något om dig eller bara sprider osanningar. Du kanske har pratat med någon i förtroende som inte verkar hålla vad den lovat. Falskhet är under uppsegling.

Som tur är verkar det vara en kort och snabb energi idag, och personen som gör dig illa vill inte riktigt själv stå i rampljuset utan försöker att fly utan att bli sedd, vilket tydligt illustreras på kortet.

Du blir först nedslagen men reser dig snart igen, du vet vad som är sant och inte, och du har den inre styrkan att resa dig igen. Du är snabbare uppe på fötterna än vad den flyende personen hade önskat. Men det viktigaste av allt är att du har blivit stärkt av den här situationen eftersom du har fått ny visdom och kunskap som kommer att hjälpa dig framöver. Du kommer med ny insikt att kunna välja vilka människor som du litar på fortsättningsvis.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Mail: madeleine@framtidsvision.com

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.33
Månadsläggning för augusti månad

Vill du ha en extrainkomst?
Vill du vara med i mitt LR Health & Beauty team och kunna tjäna en extra inkomst eller bara kunna handla produkter till ett 30% lägre pris: Titta här och kontakta mig via mail så berättar jag mer: madeleine@framtidsvision.com

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Kropp och hälsa:
Somriga produkter för hela familjen

Boosta kroppen med extra sommarfeeling:
Skönhet och hälsa

Balanstest – hälsa
Mage och hälsa

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. Ett varmt tack för budskapet, min magkänsla talar om vem /vilka jag inte skall anförtro mig fö mycket till. Vid detta laget borde jag ha lärt mig att ” Tala är silver men tiga är guld”. Jag önskar di och dina nära och kära en bra dag och var rädda om er. Kram.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *