Kortet för dagen, fredag v.33

http://framtidsvision.com

Boka en egen tid, du hittar alla lediga tider via länken: Bokadirekt

Kungen av Svärd
En man kan spela huvudrollen idag, det handlar om kunskap och kommunikation. Det kan vara en person som du kommer i kontakt med under dagen som har någon form av budskap eller meddelande till dig. Det kan vara via telefon, mail, sms eller på annat vis. Var öppen för de människor som du träffar eller kommer i kontakt med idag, det kan vara något som du behöver få vetskap om. Klarhet kan idag komma till dig inom något område.

Den här mannen kan även vara en tusenkonstnär, nån som kan hjälpa till med det mesta. Han är lösningsfokuserad, kvick i tanken och har oftast svar på tal. Han besitter troligtvis talets gåva. Du kanske behöva den här personens hjälp idag. Det kan handla om praktisk hjälp eller någon form av rådgivning. Om du själv är man så kan det vara så att du befinner dig i dessa energier idag.

Låt dig dock inte pratas omkull av den här personen, han har nämligen den förmågan att lyckas övertala och påverka människor även fast de egentligen inte vill.

Men kortet kan även symbolisera en kommunikation med andevärlden. Är det kanske någon på andra sidan som vill komma i kontakt med dig och sända dig ett budskap. Var vaksam på tecken, känslor och förnimmelser. Kommunikation kan idag ske på flera plan.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Mail: madeleine@framtidsvision.com

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.33
Månadsläggning för augusti månad

Vill du ha en extrainkomst?
Vill du vara med i mitt LR Health & Beauty team och kunna tjäna en extra inkomst eller bara kunna handla produkter till ett 30% lägre pris: Titta här och kontakta mig via mail så berättar jag mer: madeleine@framtidsvision.com

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Kropp och hälsa:
Somriga produkter för hela familjen

Boosta kroppen med extra sommarfeeling:
Skönhet och hälsa

Balanstest – hälsa
Mage och hälsa

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *