Kortet för dagen, måndag v.34

http://framtidsvision.com

Vill du teama upp med mig och ha möjlighet till en extrainkomst?
Titta här och maila mig om du är intresserad: madeleine@framtidsvision.com

Pagen av Mynt
Idag kan nya budskap och meddelanden nå dina öron. Något som kan få dig att glimma till lite extra. Det här kortet är jordbundet och därför är det troligt att det är ett praktiskt meddelande som du får. Det kan t ex vara kopplat till pengar, ekonomi, jobb, studier, hemmet eller resor.

Dagen kan innebära ett nytt steg i livet, en ny väg, ett nytt erbjudande, ett nytt projekt som är på gång. Det kan även handla om att dina drömmar nu besannas, något du har väntat på sker. Saker och ting som du har kämpat för kan idag få sin lösning, eller i alla fall ta ett steg i rätt riktning.

Det är sannerligen ett positivt kort, särskilt om du väntat och kämpat för något under en tid. Men det kan också vara något som tar avstamp just denna dag, kanske kommer ett besked eller meddelande som gör att du kommer igång med något.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Mail: madeleine@framtidsvision.com

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.34
Månadsläggning för augusti månad

Vill du ha en extrainkomst?
Vill du vara med i mitt LR Health & Beauty team och kunna tjäna en extra inkomst eller bara kunna handla produkter till ett 30% lägre pris: Titta här och kontakta mig via mail så berättar jag mer: madeleine@framtidsvision.com

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Kropp och hälsa:
Somriga produkter för hela familjen

Boosta kroppen med extra sommarfeeling:
Skönhet och hälsa

Balanstest – hälsa
Mage och hälsa

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *