Kortet för dagen, torsdag v.39

http://framtidsvision.com

Vad skulle du göra med några tusenlappar extra varje månad? Är du intresserad av en extrainkomst så är du välkommen att höra av dig så berättar jag mer. Skicka ett mail till madeleine@framtidsvision.com

Fyra av Stavar
Idag kan det vara något som ska firas. Något festligt verkar vara aktuellt. Det kan vara så att att familjen växer både med barn och djur, men det kan även vara någon annan händelse, oftast kopplad till familjen, som får betydelse idag.

Det här kortet kan även handla om frieri, förlovning, bröllop eller dop, eller att man får ett positivt svar på något man väntat på. Det kan även vara en inbjudan till något firande som kommer till dig.

Oavsett vad som kommer din väg idag så är det en dag fylld med glädje och positiva energier, en fin dag att njuta och att glädjas över livet. Du kanske har nått målet på en resa i livet eller du kanske precis har kommit på vad du vill göra i ditt liv, idag är det bara glädje. Njut av denna positiva energi!

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Mail: madeleine@framtidsvision.com

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.39
Månadsläggning för september månad

Kropp och hälsa:
Härliga produkter för hela familjen

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. Ett varmt tack för budskapet det första gäller inte mig men det löd att det blir en dag fylld med glädje och positiva energier, det hoppas jag verkligen. Jag önskar dig en bra dag och var rädd om dig. Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *