Kortet för dagen, fredag v.39

http://framtidsvision.com

Vad skulle du göra med några tusenlappar extra varje månad? Är du intresserad av en extrainkomst så är du välkommen att höra av dig så berättar jag mer. Skicka ett mail till madeleine@framtidsvision.com

Åtta av Bägare
Du ser ut att vara redo för något nytt, redo att gå vidare och redo att lämna det du inte längre behöver.

Om du tittar på bilden så ser du att kvinnan lämnar de åtta bägarna kvar på bordet, de tjänar henne inte längre och hon har därmed inget behov att ta dem med sig vidare i livet. I den lilla påsen som hon håller i sin hand får hon plats med allt hon behöver för att gå vidare.

Många gånger är det just det felet som vi gör, vi tar med oss för mycket av det gamla. Det gör att vi bromsar oss själva in i framtiden och gör inte plats för det nya.

Det gamla och invanda kan kännas tryggt och det nya okända kan verka skrämmande. Men för att utvecklas så är det ett måste att kunna släppa vissa delar för att komma framåt, för att nå längre och för att må bättre.

Idag är en dag att frigöra dig från det du inte längre har behov av, det kan vara allt från saker, människor, tankar och livsmönster. Det kan vara dags för en plan framåt, och ta bara med det som tjänar dig.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Mail: madeleine@framtidsvision.com

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.39
Månadsläggning för september månad

Kropp och hälsa:
Härliga produkter för hela familjen

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. Wow.. ett varmt tack ja det är mycket jag behöver frigöra mig ifrån men en person i min barndom piskade mig om jag glömde något, hon sa att jag för alltid skulle minnas och om det är något nu som jag glömmer så är det som om björkriset dansar på min rygg. Förlåt men det känns jobbigt. Jag önskar dig och dina nära och kära en bra dag och helg.. Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *