Kortet för dagen, måndag v.40

http://framtidsvision.com

Tre av Svärd
Det här kortet var med oss under förra veckan också. Kanske är det så att det är något som ännu inte har kommit till sin lösning som har påverkat dig den sista tiden. Oftast visar det här kortet på att det kan finnas yttre omständigheter som sätter käppar i hjulet på ett eller annat vis.

Det kan även vara en tillfällig motgång under dagen. Kanske dyker det upp något oförutsett, som en oväntad räkning eller information som du helst hade sluppit att höra. Det kan vara saker som händer som är utanför din påverkan, men som har inverkan på dig. En känsla av uppgivenhet kan komma över dig, men försök att se vilka lärdomar du får till dig, även vid motgång.

Kortet kan även symbolisera falskspel och att du i något sammanhang blir förd bakom ljuset. Men som vi alla vet, ärlighet varar längst, så snart visar sig solen hos dig och de regntunga molnen kommer att lösas upp.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine


Intresserad av en extrainkomst?
Vad skulle du göra med några tusenlappar extra varje månad? Är du intresserad av en extrainkomst så är du välkommen att höra av dig så berättar jag mer. Skicka ett mail till madeleine@framtidsvision.com

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.40
Månadsläggning för oktober

Kropp och hälsa:
Härliga produkter för hela familjen

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *