Kortet för dagen, måndag v.7

http://framtidsvision.com

Klicka här om du vill läsa mer om mig eller boka en tjänst.
Du hittar fler aktuella länkar längst ned på sidan.

Gaia – Kejsarinnan
Detta underbara kort som har valt att följa oss under de senaste veckorna dyker upp idag igen. Det visar verkligen på att vi ska vara tacksamma för det överflöd som moder jord ger oss. Genom att vårda det du vill ska växa så kommer du att få den belöning som du förtjänar. Det här kortet visar på helheten för oss alla på jorden och hur allt hålls samman med den världsliga själen som vår jord omges av, moder Gaia. Allt du ger ska du få, allt är ett.

Moder Gaia ger oss allt det överflöd som vi kan se omkring oss, hon symboliserar grunden i det gudomliga, som kärlek och fred. När det här kortet visar sig så är det idel positivt, nya möjligheter ligger för våra fötter, tillväxt och harmoni på alla områden.

Då kortet har varit frekvent återkommande den sista tiden så visar det med full kraft att överflöd och tillväxt är på väg in i allas våra liv. Då vi alla har vår egen livsväg att följa kommer det dock att ta sig olika uttryck för oss alla. Men denna underbara skönhet och berikning kommer att gynna oss alla på olika vis.

Nya idéer kan komma din väg, ny förståelse och nya insikter, kortet kan visa på överflöd på alla plan, kortet är även en symbol för graviditet, som också visar på tillväxt och en ny början.

Om du funderar på att starta upp något nytt eller göra en förändring i ditt liv så är energierna gynnsamma nu. Och precis som en graviditet tar nio månader så kan du tänka att du får din belöning fram mot hösten, d v s då kan du skörda dina frukter av det som du har vårdat under dessa månader.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.7
Månadsläggning för februari 2024

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *