Kortet för dagen, tisdag v.7

http://framtidsvision.com

Klicka här om du vill läsa mer om mig eller boka en tjänst.
Du hittar fler aktuella länkar längst ned på sidan.

Måttfullheten – Den gyllene blomman
Det här kortet vill säga att du ska följa livets flöde, ibland går det upp och ibland ner, men kämpa inte emot, likt vågorna på havet ska du följa med i dess mjuka gung. När du kämpar emot blir kampen större än när du flyter på vågen och följer dess rörelse.

Fiskarna på bilden visar på att det kan behövas balans i det inre mellan tacksamhet och accepterande. Ibland kommer vi längst genom att acceptera att vi inte kan påverka allt, men vi ska vara tacksamma över den lärdom vi får genom livet, oavsett var i livet vi befinner oss för stunden.

Fjärilarna på bilden visar på den kraft som medvetenhet ger. Genom ett inre uppvaknande sker också en förståelse för det yttre och de krafter och energier som påverkar oss i livet som vi befinner oss i.

Kreativitet och meditation är rätt saker att ägna sig åt nu. Genom att vända dig inåt, följa dina känslor och följa energiflödet som strömmar genom dig så ökar din medvetna medvetenhet och dina energinivåer lättar och gör att du öppnar upp dig för en högre medvetenhet än tidigare. Detta ligger helt rätt i tiden då tidigare kort visat oss att förändring och tillväxt är på gång i våra liv.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.7
Månadsläggning för februari 2024

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *