Psykisk ohälsa-att gå från mörker till ljus

Psykiska ohälsa, en samhällets folksjukdom, där livet kan bestå av mörker i form av ångest och panikattacker. Som tur är finns det vägar att gå från mörker till ljus. Allt är en process som tar sin utgångspunkt i viljan att nå visionen av ljus och känslan av att må bra.

Många människor går idag runt som skärvor av sig själva och till slut så tror man att det är någon form av normaltillstånd, det är ju så här samhället ser ut. Men det är inget normaltillstånd och du kan genom guidade samtal få möjlighet att laga och sätta samman de trasiga skärvorna, och till slut bli en helhet, en hel människa.

Genom guidade samtal kan du börja ta de första stegen från mörkret och gå mot det ljusa där du känner dig hel och mår bra.

Med tiden kommer du att känna dig allt mer hel och starkare. Först som en hel människa kan du hjälpa andra människor som finns omkring dig att sätta samman sin skärvor. Kom ihåg att bara som en hel människa kan du räcka till att hela din omvärld. Sätt dig själv först, älska dig själv och var rädd om dig.

Om du känner att du vill ha mitt personliga samtalsstöd så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du också kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *