Dina förväntningar – din karma

Vilka förväntningar har du på din omgivning? För förväntningar har du även om du tänker att du inte har det. Förväntningar är något vi alla bär runt på och alla har i sin tur förväntningar på dig.

Nu behöver man inte alltid leva upp till allas förväntningar, man kanske inte ens kan det. Men det viktiga är att du själv kan leva upp till de förväntningar som du själv ställer på din omgivning.

Låt säga att du förväntar dig att dina barn ska vara artiga, omtänksamma och tacksamma, grannen ska vara hjälpsam, social och trevlig, expediten du möter i kassan ska hälsa, vara tillmötesgående och serviceinriktad. Det är förmodligen inget du aktivt tänker på, men förväntningarna finns där.

Men låt oss börja med dig själv, vad kan vara realistiska förväntningar på dig? Fundera på det och vad som du faktiskt lever upp till. Vilka förväntningar har du på dig själv?

När du är medveten om vilka förväntningar du själv kan leva upp till blir du samtidigt medveten om vilka förväntningar som du kan ställa på din omgivning. För precis så som du gör och hur du agerar kommer att avspegla sig i din verklighet och komma tillbaka på samma sätt.

Så om du som person agerar kärleksfullt, omtänksamt och pålitligt i de situationer som du utsätts för om dagarna så kommer du också att få tillbaka det. Men om du istället agerar aggressivt, omdömeslöst och opålitligt så kommer du att få tillbaka det.

Omgivningen är med andra ord livets spegel, vi brukar kalla det för Karma. Så bestäm dig för vad du vill ha från din omgivning och agera själv därefter med dina tankar, känslor och handlingar.

Om du känner att du vill ha mitt personliga stöd för att nå inre tillfredsställelse och förändra din verklighet så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *