Visdomskort v.40

Här kommer budskap från veckans visdomskort.

Tarotkortens budskap (7 of Water)
Lyssna på dina inre drömmar och skapa ett vackert liv utifrån dem. Släpp tanken och känslan fri och skapa utifrån ditt kreativa sinne. Njut av livets små under, se det lilla i det stora och se det stora i det lilla.

Var nöjd med dig själv och var tacksam över vem du är och hur du ser ut. Det vackraste i livet kommer inifrån. Låt inte dina drömmar bli till luftslott, utan skapa din dröm på jorden utifrån din inre värld.

Orakelkortens budskap (Prayer Feather)
Ge din kärlek till världen, oavsett vad en människa säger eller gör bemöt dem med kärlek. Låt kärleken strömma genom hela dig. Konsten ligger inte i att älska en människa som gör allt rätt, konsten ligger i att älska en människa som inte gör det. All kärlek du ger kommer du att få tillbaka mångfalt.

Om du har en kärleksfull önskan så kan du ta en fjäder och hålla mellan dina händer och be om vad du önskar. Bind din fjäder i ett träd eller buske och låt vinden föra din kärleksfulla önskan till universum.

Änglakortens budskap (Bridgette)
Bridgette säger att du inte har all viktig information som du behöver i en viss fråga. Du behöver ta reda på mer och du ska lita på din magkänsla. Det kan finnas en annan bättre lösning på din fråga eller ditt bekymmer. Du behöver ha mod och tillit till dig själv och universum och du ska agera på ett sätt där du är sann mot dig själv.

Min sammantagna tolkning av veckans visdomskort:
Skapa ett liv där du är sann mot dig själv, lev inte livet i en lögn. Utgå från din magkänsla och gör det som innerst inne känns rätt. Lev dina drömmars liv utifrån kärleksfulla handlingar. Var tacksam över vem du är och njut av livets små mirakel.

Be änglarna om hjälp när du behöver det, hela universum lyssnar på dig bara du ber om det. Låt inte livet stanna i en dröm utan skapa och lev den dröm du önskar.

Om du är intresserad av att få individuell vägledning genom intuitiv Tarot så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *