Måndag-fredag hela veckan

Hur ser ditt liv ut? Är det bara måndag och fredag hela tiden? Vad händer där emellan, kommer du ens ihåg?

När livet rusar på utan kontroll är det som att alla dagar flyter ihop. ”När var det jag köpte mjölk, var det igår eller var det för tre dagar sen?” Det känns som att alla dagar flyter ihop till en och du vet knappt vad du fyllt tiden med för alla måsten, bör och ska som du sprungit runt och fixat.

Det är okej för kroppen att leva under sådan stress och press under en tid, men inte hur länge som helst.

Risken är att du plötsligt en dag blivit fartblind i ditt eget liv och då kanske du inte tar notis om kroppens olika tecken och signaler på att det är dags att lugna ner dig.

Kroppen skriker helt enkelt ”Dra i handbromsen!”, men eftersom du är så upptagen med alla måsten så varken hör eller ser du, att nu är det dags.

Det är då det händer, du går genom isen eller rakt in i den berömda väggen. Det finns inget i livet som gör det värt att hamna där. Det värsta är att när du blivit fartblind så ser du inte väggen komma förens du redan brakat in i den. Det är med andra ord inte bara farten som är förblindad.

Det finns ingen som tackar dig för att du har offrat ditt eget liv för att saker och ting ska funka, om du själv inte fungerar.

Därför är det viktigt att du stannar upp och reflektera över ditt liv när det bara känns som måndag-fredag hela tiden. För det enda du ångrar i slutänden är att du glömde leva under din livstid. För vad är livet till för om du inte ska leva det? Är det värt att springa runt som en programmerad robot, vem vinner på det? Nej nu är det tid att dra i handbromsen och börja leva ditt liv.

Om du känner att du vill ha mitt personliga stöd för att nå inre tillfredsställelse och förändra din verklighet så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *