Visdomskort v. 49

Ge en speciell julklapp till dig själv eller någon annan, vad säger tarotkorten ”Hur blir ditt 2020?”
För köp av presentkort maila: madeleine@framtidsvision.com

Tarotkortens budskap (5 of Water)
Har du svårt att hålla balans i dina känslor, ena dagen upp och andra ner? Följ flödet av dina positiva känslor som får dig att må bra. Du behöver inte leva i någon annans känsla eller ta ansvar för hur andra känner, det leder bara till att du själv kommer ur balans.

Ta först och främst hand om dig själv innan du börjar hjälpa andra i deras känslor. Du behöver inte leka hela havet stormar med dina egna känslor, när det kanske är någon annans. Släpp det som inte tillhör dig och sätt dina behov främst en stund.

Orakelkortens budskap (Trickster)
Följ din egen väg, du har inte behov av att någon talar om för dig åt vilket håll du ska gå. Du vet själv inne i ditt hjärta vad som är det rätta.

Det kan vara så att någon försöker lura dig in i en fälla, eller att du inte har all fakta på bordet i någon situation. Du behöver se mer under ytan, allt är inte guld som glimmar.

Kortet vill att du ska kliva ur dina gamla mönster och vanor för att komma vidare i livet. Lita till din intuition och ta reda på de fakta som du behöver, gräv djupare där det du känner att du behöver veta mer.

Änglakortens budskap (Rosetta)
Nu är det tid för dig att engagera dig i barn och barns bästa. Genom att hjälpa och engagera dig i barn kommer du också att hela barnet inom dig själv. Du kanske arbetar med barn, eller yngre människor, du kanske har egna barn eller du kanske engagerar dig in någon form av välgörenhet.

Rosetta hjälper dig att göra det bästa för alla barn omkring dig. Var uppmärksam på de barn och unga människor som finns runt omkring dig, som du möter på gatan eller på annat vis får kontakt med. Var tacksam och glad vad de för med sig till ditt liv och ge med kärlek tillbaka din glädje och trygghet till dessa individer. Du är barnens välsignelse.

Min sammantagna tolkning av veckans visdomskort:
Var rädd om dig och ta inte på dig andra människors negativa känslor. Tro på dig själv, det kanske är dags för dig att kliva ur dina gamla hjulspår för att prova en ny väg i livet. Förändring sker inte av sig självt, du behöver ta det första steget för att komma vidare i livet, men se upp så ingen försöker lura dig. Ta reda på nödvändiga fakta.

Barn skänker dig glädje i livet, precis som du kan ge glädje och kärlek till dem. Genom att glädjas med barn och ungdomar omkring dig vårdar du även barnet i dig. Du kanske ska skänka en slant till välgörenhet som har med barn att göra, eller varför inte bygga pepparkakshus med barn i din närhet. Alla handlingar räknas och är välsignade.

Om du är intresserad av att få individuell vägledning genom intuitiv Tarot så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *