Visdomskort v.5

För att ta del av Framtidsvisions alla inlägg och erbjudanden följ mig gärna på Facebook, https://www.facebook.com/framtidsvision/

Tarotkortens budskap (7 of Air)
Det känns som att du har kommit till en tid när det är dags att förändra eller gå vidare. En tid att vara den du vill vara, inte vad alla andra tycker att du ska vara. Du måste inte passa in i en mall, du är en unik person och låt det få fortsätta så. Du mår inte bra av att anpassa dig efter alla andra, du behöver flyga med egna vingar och upptäcka din egen värld. Du gör det av kärlek, du lämnar ingen efter, alla som vill och önskar får följa dig. Du blir stark av att vara unik, andra ser upp till dig och du stärks ytterligare när du kärleksfullt tar emot det beröm och den bekräftelse som du förtjänar. Lyssna till ditt inre, vad mår du bra av, vad behöver du göra för att må bättre, vilken väg ska du vandra?

Orakelkorten budskap (Grandfather sky)
Sträck dig efter stjärnorna, det finns inga begränsningar mer än de du själv väljer att skapa. Släpp dina begränsningar och sätt dina mål högt. Men höga mål kommer dina möjligheter snabbt att öka, var beredd på helt nya höjder och möjligheter i ditt liv.

Kortet säger att du nu går in i en ny livscykel där du expanderar, streta inte emot utan tag tacksamt emot det som kommer i din väg. Sätt dina behov främst, inte andras förväntningar. Om du lever efter vad omgivningen förväntar sig av dig kommer du att kväva din egen energi och framgång, lev istället som en fri själ så kommer din egen inre energi att växa sig stor och välla fram inom dig.

Gå ut och sträck upp dina armar mot himlen och låt universums helande ljus strömma genom dig, var tacksam för det du tar emot och skicka genom din tanke tacksamheten tillbaka till universum.

Änglarnas budskap (Serephina)
En lycklig förändring är på väg att ske i din familj. Det kan var en tid av dramatik och utmaningar inför det underbara som kommer att ske. Men var inte orolig, Serephina är där för att stötta och hjälpa dig på vägen. Det kan vara diskussioner och sanningar som kommer upp i ljuset, det är en renande process som pågår. Du kommer lättare att kunna förstå dina egna känslor när den här reningsprocessen är över. Det hela kommer att resultera i en lycklig förändring eller tillskott i er familj.

Min sammantagna tolkning av veckans visdomskort:
Följ ditt hjärta och gå vidare i livet på den väg du själv önskar. Fortsätt att vara den du är, den unika personen, ingen annan. Sätt upp höga mål, tro på dig själv, tiden och framgången är på din sida. Tag tacksamt emot universums ljus och stärk din inre energi. Något unikt är på väg att hända i ditt liv, turbulens kan föregå men resultatet kommer att vara av största lycka.

Om du är intresserad av att få individuell vägledning genom intuitiv Tarot så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *