Visdomskort v.6

För att ta del av Framtidsvisions alla inlägg och erbjudanden följ mig gärna på Facebook, https://www.facebook.com/framtidsvision/

Tarotkortens budskap (3 of Fire)
Nu är du på gång, fortsätt med stor säkerhet på den inslagna vägen. Du vet vart du vill så håll fokus på ditt mål så kommer du att lyckas. Din styrka bygger på att du tror på dig själv. Kortet visar att du är stark och fokuserad, näst intill oslagbar. Du är regissören av ditt liv, det är du som har kommandot, fortsätt med oförtruten visshet om att allt blir till ditt bästa, du är på väg mot succé. Ett överflöd av möjligheter ligger framför dig varefter du fortsätter på din inslagna väg. Känn efter i ditt hjärta vad som känns rätt eller fel, hjärtat ljuger aldrig.

Orakelkortens buskap (Trickster)
Allt är inte som det verkar på ytan, ta inte allt för givet. Kortet säger åt dig att inte fastna i negativa tankar och energier, försök att hitta humor och glädje i livet. Samtidigt ska du vara vaksam på att allt är inte guld som glimmar, ibland kan vissa saker framstå som bättre än vad de är. Se dig för så du inte blir lurad.

Kortet säger vidare att det nu är tid att kliva ur gamla vanor och ge livet nya perspektiv. Det kan handla om tankesätt, rutiner, vanor och så vidare som du kan behöva förändra för att komma vidare i livet. Nu är det den rätta tiden att förändra.

Änglarnas budskap (Raye)
För att förverkliga dina drömmar behöver din kropp fysisk rörelse, det ger energi och livskraft för att realisera dina mål. Du kommer att öka din kreativitet då nya idéer kan flöda i ditt sinne. Även Yoga och meditation hjälper dig att höra din inre röst och vägledning. Vägledning från änglarna kommer till dig i form av tankar och känslor. När du stänger av det yttre bruset och går in en stund i ett meditativt tillstånd får änglarna lättare att nå fram till dig med sina budskap.

Min sammantagna tolkning av veckans visdomskort:
Du vet vad du vill och vart du är på väg, så fortsätt framåt och nya möjligheter öppnar sig för dig vartefter. Var dock vaksam så du inte blir lurad, lyssna på din inre intuition och vägledning som du har tillgång till. Fråga änglarna om hjälp om du känner dig osäker, genom meditation och yoga kan du få tydliga svar genom dina tankar och känslor. Var vaksam på tecken, lita på dig själv och följ ditt hjärta. Just nu är du en vinnare!

Om du är intresserad av att få individuell vägledning genom intuitiv Tarot så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *