Visdomskort v.7

Nu lanserar jag Gratiskursen ”Lär dig förstå tarot”
Är du nyfiken på tarotkortens hemliga budskap? Vill du lära dig att tolka dess budskap? Om du svarar ja på dessa frågor så är det här kursen för dig!
Det är en kostnadsfri webbkurs utan förpliktelser. Anmäl dig genom att klicka på länken nedan, och fyll sedan i ditt namn och din mail. 
Kom ihåg att kryssa i den lilla rutan där du godkänner att du tar emot kursen, annars kommer det ingen. Anmälningsformulär

Tarotkortens budskap (Emperor)
Du verkar ha kontroll över situationen, men kan behöva ta hjälp av någon som vet mer.

Kortet säger att du ska tro på dig själv och det som du skapar. Du kan vara nära ett genombrott av något slag. Ska ett kontrakt skrivas under kanske, eller någon form av viktigt dokument?

Kortet är även kopplat till någon form av myndighet som t ex bank eller skola. Du kanske behöver ha extra kontakt med någon myndighet just nu.

Kunniga människor kan nu komma med råd till dig, lyssna på dem!

Orakelkortens budskap (Trickster)
Ta inte allt för givet, saker och ting kan plötsligt byta skepnad och förändras. Var inte för impulsiv utan undersök saken noga innan du går vidare. Det som verkar bra på ytan är inte alltid det rätta.

Kortet säger att det nu är dags att förnya, släppa det gamla och gå vidare i livet. Det kan gälla t ex att släppa dina gamla vanor, rutiner och tankesätt, och förnya och fräscha upp dessa. Det kan hjälpa dig att bryta gammal stagnation i livet och hitta ny kraft och vitalitet.

Änglarnas budskap (Merlina)
Har du svårt att fatta beslut för vilken väg du ska gå, har du fastnat mellan två val och vet inte vilket du ska välja? Merlina råder dig till att utforska båda alternativen mer innan du fattar ett beslut.

Be universum och änglarna om hjälp, låt dem komma till dina drömmar för att ge dig mer information. Vänd dig sedan till dina känslor, hur känns det när du gör de olika valen? Känn efter på djupet, får du någon oroskänsla eller spänner dig, så är det fel val, men känns det lite mer som att hjärtat blir varmt och du får en positiv känsla i kroppen, då är det rätt.

Men ta även hjälp och råd från andra kunniga, som vänner, lärare, vägledare osv.

Min sammantagna tolkning av veckans visdomskort:
Du verkar ha kommit en bit på väg i en ny utvecklingsfas, men kanske har fastnat och trampat en liten stund nu på samma plats. Det är som att du står på tröskeln för fortsättningen, men är lite osäker på om du ska gå vidare.

Korten rekommenderar dig att inte vara för impulsiv i det här läget, även om du är på rätt väg. Låt ingen föra dig bakom ljuset för egen vinning, låt dig inte luras.

Ta hjälp av kunniga människor och fråga både änglarna och dig själv om vad som är rätt val. Ett genombrott är nära, men ha lite mer tålamod så allt blir till det bästa.

Om du är intresserad av att få individuell vägledning genom intuitiv Tarot så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *