Känslor är en del av livet

Livet är fullt av händelser, både stora och små. Vissa händelser kan du ha kontroll över genom planering och förberedelse, medan andra händelser sker helt oväntat. De kan slå ner som en blixt från en klar himmel. Men oavsett vilket så är alla händelser kopplade till dina känslor.

Att reagera med känslor är det mest naturliga. Du kan genom din reaktion förmedla glädje, sorg, besvikelse, uppgivenhet, hopp, frustration o s v. En person som är i nära kontakt med sina känslor och lär känna sig själv genom dem utvecklas och blir en allt starkare individ.

När du känner dig själv och vågar släppa ut dina känslor utvecklar du också förmåga att kontrollera din känslor. Att kontrollera dina känslor betyder inte att du ska kväva dem, utan du ska vara medveten om vad de kan leda till. Du har alltid ansvar för dina handlingar oavsett känslosammanhang.

Alla känslor har rätt att finnas, du måste inte uppvisa en positiv sida hela tiden. Det är helt okej och mänskligt att vara både arg och rädd. När du vågar visa dina känslor blir det också en styrka för din omgivning. Om du är tydlig med vad du känner och tycker så uppstår inga missförstånd. Det kan också göra att fler i din omgivning vågar visa sina känslor och lär sig att det är en styrka i deras liv.

Att visa sina känslor och våga känna sina känslor gör dig till en mänsklig varelse. Den största och bästa känslan som du kan uppleva är kärlek. Kärlek är en så stor känsla att den omfamnar alla känslor och sträcker sig hela vägen från glädje till sorg. Ingen människa mår bra utan känslan av kärlek i sitt liv.

Våga visa din kärlek för världen, oavsett form, världen behöver den!

Om du önskar personlig vägledning för att lära känna dig själv och förändra din upplevda verklighet så är du välkommen att gå in och läsa mer på Framtidsvisions hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *