Visdomskort v.10

Just nu erbjuder jag Gratiskursen ”Lär dig förstå tarot”
Är du nyfiken på tarotkortens hemliga budskap? Vill du lära dig att själv tolka dess budskap? Om du svarar ja på dessa frågor så är det här kursen för dig!
Det är en kostnadsfri webbkurs utan förpliktelser. Anmäl dig genom att klicka på länken nedan, och fyll sedan i ditt namn och din mail. 
Kom ihåg att kryssa i den lilla rutan där du godkänner att du tar emot kursen, annars kommer det ingen. Anmälningsformulär

Tarotkortens budskap (Messenger of Air)
Budskap är på ingång, var uppmärksam. Dessa budskap är luftburna och kan komma genom ord, tankar, drömmar, idéer, men även genom e-post eller någon annan form av elektronisk plattform.

Dessa budskap är sända till dig för att du ska komma vidare i din process. De hjälper dig ytterligare steg på vägen. Vissa av er kan få budskap som förändrar och påverkar er lång tid framöver, t ex erbjudande av nytt arbete, eller något avtal eller dokument som ska skrivas under i något sammanhang.

Budskapet kan symbolisera en väntad förändring, men det kan också vara något helt oväntat eller nytt som dyker upp i ditt liv vilket gör att du kan tvingas att fatta nya beslut.

Luft är snabb och föränderlig, den kan snabbt byta riktning och den mildaste bris kan plötsligt förvandlas till den vildaste storm. Så var beredd på snabba beslut och förändringar under den närmaste perioden. Försök att vara öppen för nya idéer som kommer till dig, de är av godo.

Orakelkortens budskap (Flowing River)
Följ dina känslor, kämpa inte emot. Allt kommer att falla på plats och känslorna hjälper dig att komma rätt i livet. Du kommer att kliva in i en period i ditt liv när allt plötsligt känns lite lättare. Du får möjlighet att släppa gamla och tunga känslor och låta nya friska energier strömma genom dig.

Allt sker med perfekt timing. När du befinner dig i detta flöde så försöker du inte forcera floden att strömma snabbare, du försöker inte heller att ge emot strömmen, du bara är. Följ denna ström och njut av färden, den kommer att föra dig precis dit du ska i precis rätt tid. Även om du själv inte vet vart målet är.

Försök inte att kontrollera dina känsloströmmar utan låt dessa ta den plats som de behöver. Genom att släppa kontrollbehovet för en stund kan du öka ditt flöde av välbefinnande och tacksamhet.

Gör dig fri från känslor som inte är gynnsamma för dig. När du ställer dig i duschen kan du föreställa dig hur allt gammalt, ont och negativt rinner av dig, bort med strömmen, du renar själen och gör därmed plats för det goda flödet att komma till dig.

Änglarnas budskap (Rosetta)
Barn ligger dig varmt om hjärtat, det kan vara både dina egna eller andras, det kan även vara ditt eget inre barn. Använd dig av ärlighet, skratt och oskuld när du möter barn så helas även ditt inre barn.

Var extra uppmärksam på barn och ungdomar som nu förs in i ditt liv, de är sända av änglarna och har ett syfte i ditt liv. Du har en uppgift att hjälpa, stötta eller beskydda dessa barn och du är deras välsignelse.

Min sammantagna tolkning av veckans visdomskort:
Den här veckan ska du vara uppmärksam på både dina tankar och känslor. Låt inte dessa krocka eller gå emot varandra, utan låt dem arbeta i symbios. Följ det känslosamma flödet som kommer i ditt liv och gör dig fri från de känslor som inte är dig till nytta.

Barn är äkta i sina känslor, var vaksam på barn och ungdomar i din närhet, de kanske har nya budskap eller idéer till dig. Var vaksam på alla meddelanden och budskap som kan vara på ingång, de dyker upp för att hjälpa dig vidare i livet.

Tag tacksamt emot det änglarna och universum nu sänder till dig!

Om du är intresserad av att få individuell vägledning genom intuitiv Tarot så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *