Leva eller överleva

Lever du ditt liv eller fyller du det med ännu en dag att överleva? Låt våren bli en ny tid och låt kärlek och glädje fylla ditt liv. Hur ser din vision ut?

Våren är hoppets årstid, livet kommer åter, knoppar spricker och naturens barnkammare blir full av liv.

Njut av den här tiden som kommer och låt dig själv stanna upp för lite reflektion. Vad är livet? Ibland kan det kännas som att det är måndag och fredag hela tiden, men då har vi glömt att leva.

Fundera över skillnaden i orden överleva och leva. Vad säger dessa ord till dig? Vad fyller du ditt liv med, överlevnad eller liv?

Vad har du lärt dig av ditt liv hittills? Allt som du gjorde igår, förra veckan, förra månaden, för ett år sen eller tio år sen, har format vart du är idag. Har du lyckats, är du nöjd eller missnöjd? Det är bara du som har makt att förändra ditt liv.

Så ta hand om dig själv och ditt liv och fyll det med sådant som gör att du känner ett välbefinnande och att du mår bra.

Om du önskar personlig vägledning för att lära känna dig själv och förändra din upplevda verklighet så är du välkommen att gå in och läsa mer på Framtidsvisions hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *