Visdomskort v.12

Just nu är det stor intresse för min Gratiskurs ”Lär dig förstå tarot”
Är du också nyfiken på tarotkortens hemliga budskap och vill du lära dig att själv tolka dess budskap? Om du svarar ja så är det här kursen för dig!
Det är en kostnadsfri webbkurs utan förpliktelser. Anmäl dig genom att klicka på länken nedan, och fyll sedan i ditt namn och din mail. 
Kom ihåg att kryssa i den lilla rutan där du godkänner att du tar emot kursen, annars kommer det ingen. Anmälningsformulär

Tarotkortens budskap (Hierophant)
Nu är det dags att tänka större och öppna upp för de budskap som universum ger dig. Det är tid att öka höja din medvetenhet och förståelse för hur allt hänger samman. Du behöver se vad som händer i ett större perspektiv.

Ibland är det lätt att snöa in i sina egna tankar, bli egoistisk och egocentrisk, det är dock inte rätt läge för det nu. Tvärt om, nu är tid för samarbete och gemensamma krafter för att hitta lösningar.

Du är en kraftfull person, använd nu hela din potential på ett klokt och insiktsfullt sätt och var en förebild för andra. Du kan behöva gå före för att visa vägen. Livet tar nya vändningar och underverk kommer att ske.

Orakelkortens budskap (Spirit keeper of the east)
Solen går upp i öster och väcker världen till ett nytt liv och en ny framtid. Tiden går i cykler och nu är det dags att kliva in i en helt ny sådan. Det är en urstädning som sker för att göra plats för det nya som kommer.

Kortet symboliserar en ny början, nystart och födelse. Håll inte fast vid det gamla, det kan vara allt från saker, människor och tankar som du behöver städa ut ur ditt liv. Omge dig med det som ger dig kraft och energi, inget annat. Om du vågar kliva ur det gamla och in i det nya så säger kortet att underbara möjligheter kommer att födas i ditt liv.

Änglarnas budskap (Rochelle)
Änglarna vill hälsa till dig att du har universums stöd. Universum står beredd att ge dig allt det överflöd som du förtjänar. Även detta kort symboliserar en form av pånyttfödelse där du behöver göra plats för det du vill ha genom att släpp dina negativa tankar runt det som har med pengar och ekonomi att göra. Negativa tankar blockerar det ekonomiska överflöd som universum vill sända dig.

Rochelle hjälper dig att öppna upp och ta emot de gåvor som universum vill sända dig. Manifestera dina önskningar med hjälp av detta stöd så kommer de att bli till din sanning.

Min sammantagna tolkning av veckans visdomskort:
Det nya decenniet har verkligen startat starkt, stora förändringar sker i både det lilla och i det stora. Saker som står utanför mänsklighetens påverkan och sköts av naturens och universums egen cykel sker nu. Alla har vi en del i detta och alla har vi olika uppdrag. Vissa har ett uppdrag som gör att de inte kan vara kvar som levande själar på denna jord, medan andra har i uppgift att kämpa vidare för sin och andras överlevnad. Du är en av dem som behöver leda och visa vägen för andra.

Solen som går upp i öster kommer att stråla med sitt ljus in i en ny framtid som vi alla kan vara med och skapa tillsammans. Genom positiva tankar föds en positiv kraft som leder oss in i en ljusare och vackrare framtid. Städa ur gamla och negativa levnadsmönster och ge plats för något nytt och mycket bättre.

Negativa tankar har blockerat din ekonomiska tillväxt, dessa behöver du släppa så att universums överflöd kan nå fram till dig. Följ med i livets rytm och låt underverk ske i ditt liv, våga öppna nya dörrar så att nya möjligheter kan manifesteras för dig.

Om du är intresserad av att få individuell vägledning genom intuitiv Tarot så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *