Hitta din inre kraft

Dags att fylla på lite positiv energi! Var hämtar du din energi? För du har väl inte glömt att fylla på?

Det är inte svårt att bli dränerad på energi i dessa dagar. Alla tv- och radiokanaler, samt sociala media fullkomligt sprutar negativ energi ur sig, och vi människor är lätta offer i en masshysteri, vi suger upp denna negativitet som en svamp suger vatten.

Nu är verkligen tiden rätt för att tanka och fylla på med energi. Passa på att njuta de stunder som solen allt mer tittar fram. Solljus har en fantastiskt läkande kraft och positiv energi med sig. Med hjälp av solljus och värme så fyller vi lätt på våra tömda energiförråd.

Njut av skogspromenader och lyssna på fåglarnas vårsång. Tänk att bara få sitta i lä mot en vägg och njuta av en bok och en kopp kaffe i den värmande vårsolen. Det finns många sätt att fyll på sin energi på, men det är lätt att glömma bort att tanka ny energi. Precis som bilen stannar när bränslet är slut så gör även vi människor detsamma.

Det viktiga är att du själv hittar just ditt sätt att fylla på energi och kom ihåg att du kontinuerligt behöver fylla på med lika mycket energi som du gör av med.

Försök att njuta av livet, stanna upp i stunden och i nuet, släpp alla tankar och bara var, här just nu, närvarande. Hitta din inre kraft!

Om du önskar personlig vägledning för att lära känna dig själv och förändra din upplevda verklighet så är du välkommen att gå in och läsa mer på Framtidsvisions hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *