Visdomskort v.13

OBS! Sista veckan för anmälan till min Gratiskurs ”Lär dig förstå tarot”
Är du också nyfiken på tarotkortens hemliga budskap och vill du lära dig att själv tolka dess budskap? Om du svarar ja så är det här kursen för dig!
Det är en kostnadsfri webbkurs utan förpliktelser. Skynda att anmäla dig genom att klicka på länken nedan, och fyll sedan i ditt namn och din mail. 
Kom ihåg att kryssa i den lilla rutan där du godkänner att du tar emot kursen, annars kommer det ingen. Anmälningsformulär

Tarotkortens budskap (3 of Fire)
Nu är det mycket som händer, det kan ibland kännas svårt att hålla fokus och kontroll över vad som sker. Du är dock kapten över din egen båt, och där är det du som har kommandot.

På kortet syns en kvinna med rak rygg som visar full tillit till att ljuset i fören visar henne på rätt väg. Hon kan inte köra vilse, vilket även gäller dig, kortet säger att du är på rätt väg. Lita till att det som sker blir till det bästa och följ din egen inre intuition så hamnar du på rätt plats i livet.

Du behöver dock visa på handlingskraft, inget sker per automatik, du behöver leda den process som du önskar nå framgång inom. Var kreativ och påhittig så öppnas nya möjligheter för dig. Lita på dig själv och gör de val som du behöver, du har ett överflöd av möjligheter framför dig.

Orakelkortens budskap (Spirit of Air)
Nu är det tid att se livet ur ett större perspektiv. Klarhet och expanderande perception av livet närmar sig. Städa ur ditt sinne från mentalt skräp, andas och släpp all din oro.

Nu viskar anden inom dig, men du måste lyssna. Rena ditt sinne från blockeringar och öppna upp för att se omgivningen och världen i ett nytt ljus.

När du andas fyller du dig med ny energi, luften renar och hjälper dig att se händelser i ett större perspektiv. Gå ut i naturen där luften är som renast, fyll dina lungor och känn hur du fylls med ny kraft, energi och insikt. Känn luften omkring dig, hur vinden smeker din kind, virvlar i ditt hår eller se vindens kraft i trädens kronor.

Indianerna trodde att vinden kom med meddelanden från skaparen och förde med sig hemlig information från den heliga världen. Så öppna upp och lyssna till de insikter som du får.

Änglarna budskap (Serephina)
Familjens ängel är med dig och säger att dina böner om familjen har blivit hörda. Hon finns hos dig och vakar över din familj. Mycket sker nu som kan kännas kaotiskt, be Serephina om hjälp i familjelivet när du känner att du behöver det, hon lyssnar och hjälper alla som ber henne.

Hon är här för att vägleda och stötta familjen genom jobbiga situationer. Hon säger att efter allt tumult så kommer en lycklig förändring att ske i familjen. Det som sker är en gudomlig befallning. Släpp din oro och ha tillit till det som sker, allt blir som det ska bli, universum har en plan och änglarna finns där och vakar över dig och din familj.

Min sammantagna tolkning av veckans visdomskort:
Just nu finns mycket oro i luften. Vi människor behöver lära oss att lyfta blicken och se mer än det ögat ser. Vi behöver lära oss att få ett större perspektiv på tillvaron och en djupare förståelse för livet.

Allt hänger samman, men börja först med dig själv. Rena ditt sinne, bara genom att andas in ren energi och släppa ut det gamla och negativa genom din utandning så är du en bit på väg. Nya möjligheter kommer att uppenbara sig för dig, men bestäm dig för vilket mål du vill nå.

Nya tilldragelser i familjen kommer att skänka dig glädje, men först måste eventuella orosmoln och familjebekymmer övervinnas. I slutänden blir allt till det bästa. Universums plan står bakom allt.

Om du är intresserad av att få individuell vägledning genom intuitiv Tarot så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *