Utmanande relationer

Att leva i relation – både underbart och utmanande. Hur ser din vision av tvåsamheten ut? Har din partner samma vision? Eller har du glömt att fråga?

För att vinna måste man som bekant också våga att satsa. Det kan vara både spännande och skrämmande att satsa sig själv, vilket man gör när man väljer att leva i relation med någon.

Nu när hela världen verkar vara upp och ner och kanske tvingar oss att vara mer tillsammans i relation eller familjeliv än vad vi är vana med. Livet i relationen kanske blir mer påtaglig än vad den någonsin har varit.

Att leva i relation går inte alltid på räls, vilket gör att du inte kan tuffa på som tåget på eget spår. Här gäller det att vara både lyhörd och flexibel, att ge men också att kunna ta emot det du får.

Det är viktigt att vara tydlig i sin kommunikation när man lever i en relation. Om du är osäker och drar dig undan så skapar du också en osäkerhet hos din partner, vilket leder till både otrygghet och distans i er relation.

För att relationen ska må bra behöver du berätta om din önskningar, förväntningar och din vision, precis som din partner behöver göra för dig.

Genom att aktivt lyssna på varandra kan ni också mötas och finna den gemensamma väg som passar just er och er relation. Våga tro på kärleken och styrkan i er relation, då satsar ni på att bli vinnare.

Utan prövningar i livet och i relationen så står utvecklingen still. Se dina utmaningar som vinstlotter, de både utvecklar dig och ger dig större kunskap inför framtiden.

Våga utmana din partner i utvecklande relationsdiskussioner, det kommer leda er in i varandras världar och ger er ökad förståelsen för varandras livssyn och drömmar.

Om du/ni önskar mitt personliga stöd för att utveckla kommunikationen i er relation så är du/ni välkomna att gå in och läsa mer på min hemsida, där ni även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *