Fyll dig med ren energi

Skogen har en helande ren energi som den bara väntar på att få dela med sig av till dig och alla andra som behöver ny kraft. Om du känner dig trött, uppgiven eller håglös, så finns medicinen där i din närhet och bara väntar.

Har du nån gång varit i skogen en tidig sommarmorgon? Det är stillsamt och lugnt, du hör gökens ko-ko eka mellan träden, du ser ekorren rusa uppför trädstammen och du hör hur det prasslar lite här och där mellan stock och sten. Då har du upplevt skogens magi.

Skogens magi låter dig ta del av all den samlade energi som finns där. Det finns ingen plats som du kan få så mycket nya idéer på som när du vistas i skog och natur.

Som genom ett trollslag kan du hitta lösningar på problem och bekymmer som du funderar över.

Många människor säger att när de ska rensa sina tankar så tar de en promenad. Och det är precis det som sker, ju mer rena energier som du omger dig med, ju mer rena idéer och kreativitet kommer det till dig.

Skogen är full av ren energi och delar mer än gärna med sig. Så gå ut i skogen och insup den magi som är helt gratis och som kan hjälpa dig att må bra i livet.

Om du önskar personlig vägledning för att lära känna dig själv och förändra din upplevda verklighet så är du välkommen att gå in och läsa mer på Framtidsvisions hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. Skogen är fantastisk på många sätt.
    Den varierar sig hela tiden och ger nya upplevelser om man är redo att ta emot.
    Själv lägger jag gärna minst en av dagens hundpromenader i den närbelägna skogen och gärna slingan vid sjön.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *