Visdomskort v.22

Är du intresserad av att själv lära dig tolka tarotkorten och dess budskap? Nu finns webbkursen ”Lär dig spå i tarot” ute. Det är en pedagogiskt upplagd självstudiekurs som du kan läsa när och var du vill. Är du intresserad så kan du klicka dig vidare här: Tarotkurs

Tarotkortens budskap (King of Air)
En man kommer med budskap, det är en ärbar och kunnig man. Det kan vara en person i din närhet eller någon som påverkar dig på annat vis, t ex Anders Tegnell på Folkhälsomyndigheten, som kommer med nya riktlinjer och förhållningsregler.

Kortet vill även förmedla till dig att tänka efter före innan du agerar, samt att du ska reflektera över hur tidigare beslut som du har tagit påverkar ditt liv idag. Var sann mot dig själv, ibland behöver vi alla fundera två gånger innan vi kastar oss in i något och inte bara gå på lusten eller instinkten.

Orakelkortens budskap (Tracker)
Vad är orsaken till hur ditt liv ser ut idag? Är det något du vill förändra? För att bli medveten om orsak och verkan behöver man gå till botten med den rådande situationen. Följ ledtrådarna bakåt i tiden för att få svar.

Oavsett vad du vill förändra är det viktigt att bara fokusera på en sak i taget, istället för att försöka förändra i alla riktningar. Med ett tydligt fokus är chansen större att du lyckas, om du är splittrad tröttar du bara ut dig själv och ger upp innan du är halvvägs.

Fundera över vad som är viktigt och betydelsefullt i ditt liv idag och hur du vill att din morgondag ska se ut. Sätt upp ett relevant mål och fokusera på att det är dit du ska ta dig. Bli din egen ”tracker” – stigfinnare.

Änglarnas budskap (Astara)
Astara säger åt dig att sträcka dig efter stjärnorna, du förtjänar det bästa. Hon hjälper dig att höja din standard inom det område som du önskar, bara du ber henne och änglarna om hjälp. Om du inte ber dem om hjälp kan de bara se på och inget göra.

När du tillåter änglarna att hjälpa dig så får du tillgång till de verktyg som du behöver för ditt livssyfte. Du kommer även att inspirera andra när du tar emot av universums överflöd.

Universum består enbart av överflöd, det är människan som skapar brist. Ju mer du tar emot av detta överflöd, ju mer kan du också hjälpa andra.

Min sammantagna tolkning av veckans visdomskort:
Dra lärdom från det som har varit i ditt liv för att kunna fatta nya kloka beslut för hur du ska gå vidare för att du ska få den framtid som du önskar.

Var vaksam på budskap som kommer till dig under veckan, och fatta eftertänksamma beslut utifrån dig själv. Det är bättre att du funderar en extra gång så du inte kastar dig in i något som du kommer att ångra.

För att nå din önskan så ta hjälp av ängeln Astara, hon finns där alldeles bredvid dig och vill hjälpa dig att ta del av universums överflöd. Du är bara värd det bästa, så sätt dina mål högt och sträck dig efter den stjärna som du fokuserar på. Det är svårt att nå dem alla.

Om du är intresserad av att få individuell vägledning genom intuitiv Tarot så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter. Jag erbjuder vägledning både på distans och på plats.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *