Kortet för dagen, onsdag v.46

http://framtidsvision.com

Julklappstips: köp presentkort hos mig, du hittar kontaktuppgifter och aktuella länkar längst ned på sidan.

Kungen i Svärd
En man spelar huvudrollen idag, det handlar om kunskap och kommunikation. Det kan vara en person som du kommer i kontakt med under dagen som har någon form av budskap eller meddelande till dig. Det kan vara via telefon, mail, sms eller på annat vis. Var öppen för de människor som du träffar eller kommer i kontakt med idag, det är något som du behöver få vetskap om.

Den här mannen kan vara en tusenkonstnär, nån som kan hjälpa till med det mesta. Han är lösningsfokuserad, kvick i tanken och har oftast svar på tal. Han besitter troligtvis talets gåva. Du kanske behöva den här personens hjälp idag. Det kan handla om praktisk hjälp eller någon form av rådgivning.

Låt dig dock inte pratas omkull av den här personen, han har nämligen den förmågan att lyckas övertala och påverka människor även fast de egentligen inte vill.

Men kortet kan även symbolisera en kommunikation med andevärlden. Är det kanske någon på andra sidan som vill komma i kontakt med dig och sända dig ett budskap. Var vaksam på tecken, känslor och förnimmelser. Kommunikation kan idag ske på flera plan.

LÄNKAR:
Veckoläggning v.46
Månadsläggning för november

Besök hemsida/boka privat sittning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Kontakt:
madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *