Kortet för dagen, fredag v.46

http://framtidsvision.com

Julklappstips: köp presentkort hos mig, du hittar kontaktuppgifter och aktuella länkar längst ned på sidan.

Sju i Luft
Du är unik, du är bra som du är, du är tillräcklig, tvivla inte på dig själv. Det fina är att vi alla är unika, det ska du värna om och vara stolt över. Lika fort som vi försöker vara någon annan eller anpassa oss efter något som inte känns bra i hjärtat, lika snabbt blir vi radiostyrda, kallsinniga robotar som glömmer av att handla ifrån hjärtat.

Om du i något avseende känner dig missförstådd eller som att du inte passar in, så var glad för det, det betyder att just du är du och ingen annan. Det är bara döda fiska som följer strömmen.

Idag kan det vara många tankar som florerar i ditt huvud, försök att inte tänka för mycket på det som du trots allt inte kan påverka. Det bryter bara ner dig mentalt och du känner dig som ett allt större offer.

Försök istället att fokusera på de tankar som du kan påverka, lösa eller förändra och börja i den änden. Du kanske inte gör som alla andra, men vad gör väl det, du gör som du vill och det fungerar hela vägen så länge du utför dina handlingar från hjärtat, i ljuset och kärleken.

LÄNKAR:
Veckoläggning v.46
Månadsläggning för november

Besök hemsida/boka privat sittning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Kontakt:
madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *